FRUITS SECS

Tot tipus d’aperitius, postres i fruits secs per, condimentar i acompanyar plats al teu gust. Acabats de fer i envasats al buit per una millor conservació. Un plaer per compartir i disfrutar.

En els productes INFRUSEC trobarà una àmplia gamma d'elaborats d'alta qualitat amb l'avellana del Camp de Tarragona com a protagonista destacada, al costat de tota la família de fruits secs produïts a les nostres comarques per agricultors especialitzats seguint les més modernes tècniques de conreu i els mètodes més respectuosos amb el medi ambient, buscant la qualitat superior que oferim a les seves taules, especialment per postres escollits.

En l'oli d'oliva extra verge Silvaurum trobarà l'oli d'oliva amb menor grau d'acidesa de la Denominació d'Origen Protegida Siurana, amb unes excepcionals qualitats organolèptiques, un oli suau i afruitat, que el converteixen en l'oli d'oliva ideal per amanides i condiments en cru. El seu secret rau en els ancestrals oliveres arbequina del Camp de Tarragona, vells exemplars que destil·len de la seva fusta un líquid daurat excels, considerat el millor oli del món.

Volem fer-vos partícips del resultat d'unir tradició i innovació, us convidem a descobrir en els nostres productes un món de sabors i sensacions. Gaudeix-lo!


L'Avellanera · Av.Fraternitat, 6 · 43470 La Selva del Camp · 977 844 274 [javascript protected email address]

Comodo SSL Certificate Logo