El nou producte, comercialitzat sota la marca Infrusec i elaborat a partir de la selecció de les millors avellanes dels agricultors de la cooperativa, va destinat al gran públic i al Canal Horeca

La Selva del Camp (Tarragona), 22 de febrer de 2021.- La cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL (www.avellanera.cat), de la Selva del Camp (Tarragona), complementa la seva gamma de productes amb el llançament d’un licor de crema d’avellanes.

El nou licor, comercialitzat sota la marca Infrusec, està elaborat amb l’essència de la selecció de les millors avellanes dels agricultors de la cooperativa, aconseguida a partir d’una maceració en fred.

Per a la fabricació d’aquesta nova aposta, L’Avellanera ha escollit les centenàries Bodegues i Destil·leries Lehmann, S.A.,  amb seu a la ciutat de Tortosa (Tarragona).

El resultat és un nou licor, de 16º d’alcohol i comercialitzat en envàs de vidre de 70 cl., que es caracteritza per un perfil proper al consumidor i que va destinat al gran públic i al Canal Horeca.

Destaquen les seves notes predominants d’avellana, una delícia per al paladar. A l’assaborir-lo es perceben les notes alcohòliques perfectament barrejades amb l’avellana i té un pas de boca de textura agradable i persistent.

 

 

 

 

 

 

 

El nou licor, comercialitzat sota la marca Infrusec, s’elabora amb l’essència de les millors avellanes de la cooperativa

El nou producte es pot adquirir tant a la seva botiga física a La Selva del Camp (Tarragona) com a través de la tenda online de la pàgina web de L’Avellanera i el seu PVPR és de 9,40€.

Sobre L’Avellanera

La cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL (www.avellanera.cat) abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat que tenen presència al Canal Horeca. En l’actualitat compta amb més de 300 socis que cultiven 1.000 hectàrees d’avellanes i 400 hectàrees d’olivera, amb una producció superior a les 1.000 tones d’avellana i 800 tones d’oliva  a l’any.

La cooperativa L’Avellanera treballa, des de 1985, per defensar els interessos dels pagesos i la seva activitat a través de la creació d’una gamma de productes d’altíssima qualitat.

L’entitat, pertanyent a la FCAC (Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya), comercialitza diferents varietats de fruits secs, des de l’avellana i l’ametlla autòctones del territori fins a d’altres més exòtics i elaboren l’Oli d’Oliva Verge Extra sota la denominació d’orígen DO Siurana Silvaurum.

Al llarg de tots aquests anys, els diferents responsables de L’Avellanera han sabut unir les tècniques més tradicionals de la zona amb les noves tecnologies per oferir un producte que combina els sabors d’abans i les exigències de qualitat més avantguardistes.